22 јануар, 2016

Ludost i hrabrost ...iz saune u sneg

Kažu da je sauna izuzetno zdrava za podizanje imuniteta, i naručito se preporučuje izlazak na sneg. Ja sam to najozbiljnije shvatila :)

A gde drugo, nego u Uscu



Kisno jutro


08 јануар, 2016

Novogodišnji provod u Solunu

Totalno neplanirano sam za novogodišje praznike završila u Solunu. Iako smo do sada uglavnom organizovali neko lepo putovanje, ovog puta smo se opredelili za kućnu varijantu. Smugnula sam sa posla i za doček sam bila u Kantini Tropikani sa mojom Milenom, Jotisom i Sakijem. Uz hitove osamdesetih i devedesetih uplovismo i u 2016. godinu na minus šest.
 
Srećom, par dana je sijalo sunce u Solunu, pa smo iskoristili za šetnju uz obalu, sve do Aldebaran lounge bara sa prelepim pogledom na more. Malo smo se zagrejali uz toplu čokoladu i keksiće.
Kao da nam to nije bilo dovoljno, pa smo se dokrajčili u spa centru koji se nalazi u The Met Hotel. Na par tacni su naređali melomakarona kolačiće, moje omiljene, tako da sam narušila pravilan raspored, time što sam ojadila par komada. Inače, ko bude imao priliku i želju da uživa u ovom centru, cena za dve osobe je 25e, a uključen je hamam, jacuzzi i bazen sa hidro masažom.
I ništa bez nezaobilaznog girosa, pravo sa Aristotelovog trga. Kako se dokrajčiti u potpunosti...
 
Poslednji dan sam provela u šetnji Solunom i druženju sa Cecili i ženskim pričama.
A Sakija ostavljam u sigurnim rukama, do sledećeg druženja.