30 јун, 2022

Jun na Skijatosu

Da li je ovo postala već tradicija...jun na Skijatosu. Ako jeste, meni se sviđa. Uglavnom, mislim da će se ovo nastaviti i narednih godina, jer stvarno ne mogu da nađem manu ovoj destinaciji. Odmah sa aviona smo požurile na jednu od omiljenih Banana beach. 
Nismo dugo bile i kod Mistique beach club. Lepo i skupo :)
I opet Banana beach. Ima stvarno mnogo plaža, ali valjda kad dolazite puno puta i godina izaberete neke omiljene i onda samo na njih idete. Sigurna sam da nešto propuštamo. 
U povratku u grad smo naletele na predivan cvetni aranžman. Posle ovoliko vremena već znamo gde se nalazi najlepše drveće. U avgustu negde već precveta, ali zato krajem juna je predivno.
Nakon nekoliko dana na Banana beach, rešile smo da se prešaltamo na našu Tzaneria beach, a usput smo krenule da vidimo kako je na Kanapitsa beach. Ne stigosmo do tamo, ali smo došli do hotela Cape Kanapitsa, uslikale lepe sličice i ipak rešile da ne izazivamo sreću.

I naravno predivan ambijent na Tzaneria plaži nas uvek vraća na nju.
Svako veče šetnja i gubljenje po uličicama starog grada.
Uspela sam da nagovorim Anu da odemo do Maratha beach, meni jedne od najlepših. Ulogorile smo se na nekim stenama na kraju plaže i uživancija. Ja iz vode ne izađoh. Tj. jesam da bih se malo uslikala.
Jedno veče smo otišli do Kahlua restorana koji se nalazi na obali ulica Paraliakos. Predivna atmosfera, moderan restoran i vrlo ukusna hrana, cene su skroz ok.
Još malo slika sa Tzaneria plaže, jer zašto da ne...

A onda opet malo Banana beach...svaka je lepa na svoj način.

 
Izlasci, zna se prvo šetnja po gradu, a onda nastavak u Jaguaru, gde drugo...makar i same unutra, muzika, votka ananas i do ujutru. 
I mali foto sešn, naravno.
 
Šta da kažem sem da se već spremam i radujem odlasku i sledeće godine.